Hunger for words talking pet starter set

35,99 incl. btw

De Hunger for Words Talking Pet Starter Set is een innovatief hulpmiddel waarmee je je hond kunt leren communiceren via vier opneembare knoppen.

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorie:

Beschrijving

De Hunger for Words Talking Pet Starter Set is ontwikkeld door spraaktherapeut Christina Hunger, bekend van de “talking dog movement”. Dit starterspakket bevat vier opneembare knoppen waarmee je simpele woorden zoals “buiten”, “spelen” of “bed” kunt opnemen. Door deze knoppen strategisch te gebruiken, kun je jouw hond helpen specifieke woorden te leren en hun communicatie naar een hoger niveau te tillen. Het pakket bevat ook een stap-voor-stap gids van Christina zelf, die je leert hoe je de knoppen effectief kunt introduceren en inspelen op de bestaande communicatiepatronen van je hond.

Dit product is ideaal voor huisdiereigenaren die nieuwsgierig zijn naar wat hun hond denkt of voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om hun band met hun huisdier te versterken. De duurzame knoppen zijn ontworpen om lang mee te gaan en werken op AAA-batterijen (niet inbegrepen). Met dit startpakket kun je op een speelse manier de woordenschat van je hond uitbreiden en hun gedachten ontdekken.

Samenvatting:

  • Bevat vier opneembare knoppen om je hond woorden te leren.
  • Inclusief een gids van Christina Hunger, de pionier achter het concept.
  • Duurzaam en gemakkelijk te gebruiken met huisdieren van alle leeftijden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hunger for words talking pet starter set” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *